Zorgunit kosten

Mantelzorger in de buurt

Heeft u hulp nodig van een mantelzorger en zou u daar graag dicht bij in de buurt wonen? Of bent u mantelzorger en wilt u dicht bij degene verblijven die u verzorgt? Dan kan een zorgunit uitkomst bieden. Wij vertellen u meer over de verschillende soorten zorgunits, welke zaken invloed hebben op de prijs en hoe u erachter komt of een zorgunit ook in uw budget past. Lees dus snel verder.

Wat is een zorgunit?

Een zorgunit is een zorgwoning. Deze kunt u aan uw huis of in de tuin van uw woning plaatsen. De woning kan worden bewoond door iemand die hulpbehoevend is. Het is ook mogelijk dat een mantelzorger de woning betrekt. Zo is een zorgunit zowel voor de mantelzorger als degene die hulp nodig heeft een goede oplossing. Een zorgunit kan geheel volgens uw wensen worden vormgegeven. De prijs hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld de afmetingen. Ook uw specifieke wensen en eventuele opties zijn van invloed op de prijs. Er zijn verschillende soorten zorgunits met diverse opties, zoals:

  • Een drempelloze zorgwoning
  • Een energieneutrale zorgwoning
  • Een prikkelarme zorgwoning
  • Een zorgwoning met een tweede slaapkamer
  • Een zorgwoning met elektrische schuifdeuren
  • Een zorgwoning met extra bergruimte

Prijsindicatie en offerte

Het bedrijf dat uw zorgunit gaat bouwen, zal bij u nagaan wat uw wensen en behoeftes zijn. Denk bijvoorbeeld aan uw budget, bestaand of nieuwbouw en de keuze voor huren, huur-koop of kopen. Met deze informatie wordt een tekening gemaakt en een prijsindicatie gegeven. Bent u tevreden, dan wordt de zorgunit verder uitgewerkt en kunt u indien u dit wilt ook de afwerking kiezen. Is dit ook in orde, dan ontvangt u een definitieve specificatie en een offerte. Zodra u heeft getekend, kan de bouw van uw zorgunit beginnen.

Zorgunit binnen uw budget

Natuurlijk zijn aan elke zorgunit kosten verbonden. Hoe hoog dit kosten zijn, hangt af van de unit en de opties die u kiest. Heeft u hulp nodig bij het realiseren van een zorgunit op uw erf, aan huis of in de tuin? Vraag het bedrijf van uw keus een offerte te maken. Wanneer u wilt weten welke bedrijven dit doen, stuurt een een bericht naar ons contactformulier.

Categorie├źn: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *