De handige vloeren voor de carwash

Wanneer uw auto stoffig en vies is aan de buitenkant, gaat u naar de wasstraat of carwash om uw auto weer glimmend te maken. Bij de carwash wordt uw auto automatisch tot in de details schoongemaakt via grote borstels en met een overvloed aan water. Deze locaties kunnen met gemak een zeer grote hoeveelheid aan water aan. De anti-slip vloeren zijn dan ook van speciaal materiaal gemaakt, zodat deze geen vloeistof opnemen. In dit blog leest u meer over de perfecte vloeren van de carwash en wasstraat.

De perfecte vloeren

De carwash is een ideale uitvinding voor mensen die niet graag zelf hun auto wassen of hier simpelweg geen tijd of plaats voor hebben. Op deze manier bespaart u uzelf een hoop gedoe en geknoei. Daarnaast hebben de meeste mensen geen vloeren die zo’n grote hoeveelheid aan water aankunnen. Zo biedt een carwash dus veel voordeel. Bovendien zijn vloeren van de carwash ongevoelig voor oliën, smeer en veel soorten zuren. Dit is nodig, omdat een auto soms wel eens een van deze producten lekt.

Sterke coating

De vloeren van de carwash zijn gecoat. Hierdoor is de vloer bestendig tegen grote mate van chemische stoffen. De vloeren, van bijvoorbeeld Smit Bedrijfsvloeren, zijn vloeistofdicht, naadloos en anti-slip.

Verschillende kleuren

Deze mooie en praktische wasstraat vloeren zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. U kunt de vloeren bestellen in de kleuren: donkerblauw, geel, rood, groen, zwart, grijs en bruin. Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren mogelijk!

Materiaal en vragen

Veel van deze vloeren worden gemaakt van DuraQuartz Troffelvloer, dat in 1 dag gelegd kan worden. U kunt dezelfde dag uw wasstraat weer opstarten. Let er wel op dat de ondervloer kurkdroog moet zijn bij het leggen. Dankzij de vloeistofdichte kwaliteiten kan het vocht anders niet afgevoerd worden. Heeft u vragen over de ideale wasstraat vloeren? Stel ze hier en wij komen zo snel mogelijk erop terug.

Categorieën: Vloeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *