Kantoor waar met plezier gewerkt wordt

Een kantoor waar met plezier gewerkt wordt, daar wilt u als ondernemer natuurlijk voor zorgen. Een mooi verzorgde kantoorinrichting is een belangrijke factor hiervoor. En natuurlijk wilt u er ook voor zorgen dat de kantoorinrichting representatief is wanneer u klanten over de vloer krijgt. Nu iedereen zo veel mogelijk thuis moet werken is het de perfecte tijd om uw kantoor een make-over te geven en hierbij uw werknemers zo min mogelijk te hinderen. In dit blog geven we drie handige tips.

1. Laat daglicht binnen

Onze eerste tip is om de inrichting zo te verzorgen dat de werkplekken goed verlicht zijn. Dit is de basis van uw kantoorinrichting. Het bevordert de productiviteit en gezondheid, en zorgt er bovendien voor dat de ruimte veel beter tot zijn recht komt dan bij kunstlicht. De werkplekken en overlegruimtes moeten voldoende licht krijgen, maar let erop dat de bureaus zo geplaatst zijn dat het daglicht niet op de computers valt en het beeld hindert.

2. Comfortabele werkplekken

Comfortabele werkplekken zijn natuurlijk ontzettend belangrijk. Hierbij helpt een goede verlichting, maar ook andere factoren zijn belangrijk. Wij zetten ze op een rij:

  • aangename temperatuur (tussen de 19 en 21 graden)
  • goede luchtvochtigheid (tussen de 40 en 60 procent)
  • juiste hoogte van de stoel: knieën in een hoek van 90° en voeten plat op de grond, tafel op ellebooghoogte
  • de bovenkant van het beeldscherm is afgestemd op ooghoogte
  • de afstand tot het scherm is minimaal een armlengte

3. Meubels op maat laten maken

Ten slotte geven we als tip om de grote meubels, bijvoorbeeld kasten en bureaus, op maat te laten maken door een specialist. Zo weet u dat de kantoorinrichting aan al uw wensen voldoet en dat de inrichting mooi bij de uitstraling van uw bedrijf past.

Wilt u meer informatie of een offerte ontvangen van een betrouwbaar bedrijf dat aan de slag gaat met uw kantoorinrichting? Vul dan het contactformulier in en laat het ons weten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *