Een veilig gevoel

Een beveiligd pand zorgt voor een veilig gevoel. Om er zeker van te zijn dat uw kostbare eigendommen beschermd zijn, heeft u gedegen hang- en sluitwerk nodig. Haal al uw beveiligingsmateriaal daarom altijd bij een betrouwbare leverancier van hang- en sluitwerk voor kozijnen, deuren en ramen. Lees hier waar u op moet letten bij de aanschaf van nieuw hang- en sluitwerk.

Kijk naar het keurmerk

Er is tegenwoordig een groot aanbod van allerhande hang- en sluitwerk. Het ene materiaal is beter dan het andere. Kies altijd voor hang- en sluitwerk dat is voorzien van een SKG keurmerk. Het keurmerk heeft 1, 2 of 3 sterren. Hang- en sluitwerk met 3 sterren geeft de beste beveiliging. Over het algemeen is hang- en sluitwerk met minder sterren wel een stuk goedkoper. Wij raden aan om te gaan voor kwaliteit, want zeker bij materiaal voor inbraakpreventie geldt: goedkoop is duurkoop.

De juiste maat

Het is niet nodig om het nieuwe hang- en sluitwerk te kopen in dezelfde maat als het oude materiaal, maar het is wel handiger! Zo voorkomt u dat u veel extra aanpassingen moet maken aan uw deuren, ramen of kozijnen om het nieuwe hang- en sluitwerk te monteren. Twijfelt u over de maat? Of weet u niet hoe u het hang- en sluitwerk kunt vervangen? Schakel dan een expert in.

Hoeveel hang- en sluitwerk heeft u nodig?

Bij hang- en sluitwerk denken mensen vaak alleen aan een goed slot op de deur. Maar hang- en sluitwerk is veel meer dan dat! Loop al uw ramen, deuren en kozijnen langs om te inventariseren hoeveel hang- en sluitwerk in uw pand aanwezig is. Het kan voordelig zijn om al het materiaal in een keer te bestellen en vervangen. Zo weet u zeker dat u weer helemaal beveiligd bent.

Heeft u nog meer tips voor een goede beveiliging? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

Categorie├źn: Slotenmaker