Loods nodig? Bouw hem zelf!

Loodsen zijn ontzettend veelzijdig. Ze worden gebruikt als simpele opslag, maar ook als kantoor of soms zelfs als woning! Wist u dat u tegenwoordig ook heel eenvoudig een loods kunt samenstellen en laten ontwerpen door een specialist in loodsen bouwen? Bouwbedrijvensite zocht voor u uit hoe dat werkt, lees snel verder!

Hoe ontwerpt u een eigen loods?

Heeft u een loods nodig in een specifieke afmeting? Een zoektocht naar de perfecte loods kan dan een hele klus zijn. Gelukkig stelt u uw ideale loods eenvoudig samen via de site van een expert. Op zo’n site geeft u de volgende gegevens in:

  • De gewenste breedte in meters
  • De lengte in meters
  • De goothoogte in meters

Vervolgens berekent de software voor u wat de nokhoogte en de hellingsgraad van de loods gaat worden. Dan gaat u verder met het kiezen van het dak. Kiest u bijvoorbeeld voor dakpannen of voor trapezium dakplaten? Ook de dikte, de kleuren en de coating van de wanden en het dak kunt u in deze fase uitkiezen. Het kiezen van de deuren het de ramen is de volgende stap. Wederom kunt u hier vrijwel alle onderdelen zelf uitkiezen, van de afmetingen van de ramen tot aan het materiaal van de kozijnen! Tenslotte verstuurt u uw formulier en eventueel een schets van de gewenste loods naar de expert. Heeft u tijdens het ontwerp nog vragen? Dan kunt u gebruik maken van de keuzehulp.

De loods bouwen

Wanneer u de bestelling heeft geplaatst dan krijgt u het bouwpakket zo spoedig mogelijk thuis afgeleverd. Dit bouwpakket kunt u helemaal zelf in elkaar zetten. Vanwege de uitgebreide handleidingen kan iedereen de pakketten in elkaar zetten, zelfs zonder ervaring in de bouw. Zo heeft u binnen de kortste keren zeer voordelig uw ideale loods gebouwd!

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *